Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. outdoor
  2. oprolbaar windscherm

BESTE oprolbaar windscherm van 2024

Laatst bijgewerkt: 17 jul. 2023

Adem in. Adem uit. Je bent op zoek naar een oprolbaar windscherm om jouw waardevolle bezittingen te beschermen tijdens je volgende avontuur. Maar met zoveel keuzes denk je misschien dat je de juiste niet weet te vinden. Geen zorgen! Wij hebben al het harde werk gedaan en een top 10 lijst samengesteld met de beste oprolbaar windscherm die er op de markt te vinden zijn. Onze lijst bevat alleen hoogwaardige windschermen waarmee je gerust je waardevolle bezittingen kunt beschermen. Dus als je op zoek bent naar een oprolbaar windscherm, sla dan deze lijst niet over.

In de onderstaande lijst vergelijken we de beste oprolbare windschermen van 2024. Zo weet jij zeker dat je een goede keuze maakt!

Top 3 beste oprolbare windschermen

Wij hebben voor jou alle oprolbare windschermen uitvoerig getest en vergeleken. Op basis van deze test zijn wij tot een top 3 gekomen van beste oprolbare windschermen. Benieuwd welke oprolbaar windscherm volgens ons dé nummer is oprolbaar windscherm van 2024 is? Lees dan snel verder.

1. Uitwendig oprolbaar scherm

PHOENIX uitwendig oprolbaar scherm 400 x 180 cm biedt u de mogelijkheid om een ​​scheiding aan te brengen tussen twee ruimtes. Met een maximale lengte van 4 meter kan het scherm worden aangepast aan de breedte van uw terras of balkon. Het doek rolt automatisch op, zodat het permanent kan worden gespannen, maar ook snel kan worden opgeborgen. Het kamerscherm is bevestigd aan een handvat dat een trekker met een pal heeft om het doek aan de stok vast te houden. Het product is vervaardigd uit duurzame materialen, zoals aluminium, gegalvaniseerd staal en gecoat met epoxyverf tegen roest. Het doek is gemaakt van 280g/m² polyester en is waterdicht en anti-UV behandeld om te voorkomen dat het verkleurt of verschoten wordt. Bovendien heeft het een hoge verduisteringsfactor van 280g/m². De installatie is eenvoudig en de wandbevestigingsset is inclusief, evenals schroeven, pluggen, een bevestigingsbeugel met grendel en montage-instructies. Het product is bedoeld om te beschermen tegen licht briesje, schaduw te creëren en het zicht te ontnemen. Het is niet bedoeld om permanent te gebruiken, omdat het anders te veel windbelasting kan krijgen en beschadigd wordt. Het product is ontworpen om te worden geïnstalleerd op een harde vloer (terras) of tussen twee muren (muren of scheidingswanden). U kunt de steunpaal ook apart aanschaffen.

2. Oprolbaar kamerscherm buiten

Met het PHOENIX-scherm kunt u een eenvoudig een fraai deel van uw buitenruimte afscheiden. De oprolbare stof kan maximaal 3 meter lang zijn en zorgt voor een optimaal gebruik van uw terras of balkon. Het doek rolt automatisch op en kan met de handvat met trekker en pal makkelijk worden opgerold. De bevestigingspaal en muurbeugel met hardware zijn inbegrepen en maken de installatie heel simpel. Het PHOENIX-scherm is gemaakt van 280 g/m² polyester en heeft een waterdichte PU-folie die het scherm waterafstotend en UV-bestendig maakt. Het robuuste design biedt bescherming tegen lichte wind en creëert schaduw en privacy. Het kan echter niet worden gebruikt voor permanente toepassingen omdat het door de wind kan worden beschadigd. U kunt het op een harde vloer (terras) of tussen twee muren (muren of scheidingswanden) installeren. Als u de steunpaal in uw gazon wenst te plaatsen, dient u de steun in beton te zetten.

3. Oprolbaar kamerscherm buiten

PHOENIX Oprolbaar kamerscherm buiten 300 x 140 cm: Met het PHOENIX oprolbare kamerscherm buiten creëer je een mooie scheiding. Dit kamerscherm heeft een maximale lengte van 3 meter en is dus aan te passen aan de breedte van je tuin of balkon. De stof wordt automatisch opgerold, zodat je het scherm snel kunt opbergen. Het kamerscherm wordt bevestigd met een handvat, dat een trekker heeft met een grendel om de stof aan de paal te bevestigen. De bevestigingspaal is inbegrepen, evenals de bevestiging aan de muur met hardware voor muren, tegels en betonplaten (pluggen en schroeven) of voor houten wanden en terrassen (houtschroeven). Het PHOENIX kamerscherm is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals 280 g/m² polyester met een waterdichte PU-film en een UV-behandelde voering. De post is van aluminium en de kast en bevestigingspaal zijn van gegalvaniseerd staal met epoxyverf om roest te voorkomen. Het is ontworpen om te beschermen tegen lichte briesjes, schaduw te creëren en het zicht te verbergen. Het kan echter niet permanent worden gebruikt omdat het door wind kan worden beschadigd. Het is ontworpen om te worden geïnstalleerd op een harde vloer (terras) of tussen twee muren (muren of scheidingswanden). Als je de steunpaal in je gazon wilt installeren, is dat ook mogelijk.

Waar moet je nog meer op letten bij de aankoop van jouw oprolbaar windscherm?

Wanneer je het na onze top 3 beste oprolbare windschermen nog lastig vindt om een keuze te maken geven we je een aantal tips waar je op kan letten bij de aanschaf van jouw nieuwe oprolbaar windscherm.

Bij het vergelijken van oprolbare windschermen is het goed om te letten op de reputatie van de aanbieder en of de prijs/kwaliteitsverhouding goed is.

Wij kiezen altijd voor een top 10 beste oprolbare windschermen in verschillende prijscategorieën, de producten in onze top 10 bieden dus altijd een goed overzicht van de beschikbare opties voor elk budget.

Scroll verder voor de rest van onze top 10 best geteste oprolbare windschermen. 

4. Oprolbaar kamerscherm buiten

Met het PHOENIX-scherm kunt u een scheiding aanbrengen en uw terras of balkon afschermen. Deze oprolbare scherm heeft een maximale lengte van 3 meter en rolt automatisch op, zodat het constant beschermd is, maar ook gemakkelijk opgeborgen kan worden. Het kamerscherm wordt geleverd met een bevestigingspaal, muurbevestiging, schroeven en pluggen, een bevestigingsbeugel met vergrendeling, een handvat met een trekker en een montagehandleiding. Het doek is gemaakt van 280g/m² polyester met een waterdichte PU-folie en heeft een hoge verduisteringsfactor. De beugel heeft een crème kleur en de paal is gemaakt van aluminium. De kast en de bevestigingsmast zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met epoxyverf om roesten te voorkomen. Het product is bedoeld om te beschermen tegen lichte briesjes, schaduw te creëren en het zicht te ontnemen. Het mag echter niet permanent worden gebruikt omdat het door de wind kan worden beschadigd. Het kamerscherm is geschikt om te worden geïnstalleerd op een harde vloer (terras) of tussen twee muren (muren of scheidingswanden). Als u de steunpaal in uw gazon wilt plaatsen, moet u de steun in beton storten. Met PHOENIX-scherm kunt u een rustige omgeving creëren zonder in te leveren op stijl.

5. Oprolbaar kamerscherm buiten

Met het PHOENIX-scherm kunt u een scheiding aanbrengen tussen twee ruimtes in uw tuin of balkon. Het heeft een maximale lengte van 3 meter en kan worden aangepast aan de breedte van uw terras of balkon. Het doek rolt automatisch op, zodat het permanent kan worden opgespannen, maar ook snel kan worden opgeborgen. Het kamerscherm is bevestigd met een handvat met een trekker met een pal om het doek aan de stok vast te houden. De bevestigingspaal is inbegrepen, evenals de muurbevestiging met hardware voor muren, tegels en betonnen platen (pluggen en schroeven) of voor houten muren en terrassen (houtschroeven). Het product is gemaakt van duurzame materialen, zoals 280g/m² polyester en een gegalvaniseerd staal met epoxyverf om roestvorming te voorkomen. De stof is waterafstotend en UV-behandeld. De verduisteringsfactor is hoog. Het product is bedoeld om te worden gebruikt om lichte briesjes tegen te houden, schaduw te creëren en het uitzicht te verbergen. Het product is ontworpen om te worden geïnstalleerd op een harde vloer (terras) of tussen twee muren (muren of scheidingswanden). Indien u de steunpaal in uw gazon wenst te plaatsen, dient u de steun in beton te plaatsen. Met het PHOENIX-kamerscherm kunt u eenvoudig een handige scheiding aanbrengen in uw tuin of balkon. De kleuren van het scherm zijn taupe voor de stof en metaalgrijs voor de beugel. Het kamerscherm is gemaakt van duurzame materialen, zoals 280g/m² polyester en een gegalvaniseerd staal met epoxyverf om roestvorming te voorkomen. De stof is waterafstotend, UV-bestendig en heeft een hoge verduisteringsfactor. Met de bijgeleverde muurbevestigingskit, bevestigingsbeugel en schroeven is eenvoudige installatie gegarandeerd.

6. Oprolbaar kamerscherm buiten

Deze PHOENIX Oprolbaar kamerscherm is een praktisch en modern vormgegeven product. Het is gemaakt van 280 g/m² polyester, gecombineerd met een waterdichte PU-film en een waterafstotende en UV-behandelde stofcoating. De stof kan worden opgerold voor permanent rekken of snelle opslag. Het product wordt geleverd met een hendel die de stof aan de paal bevestigd. De bevestigingspaal is gegalvaniseerd staal met epoxyverf om roest te voorkomen. Bovendien worden schroeven en pluggen meegeleverd voor een eenvoudige montage. De PHOENIX Oprolbaar kamerscherm is een ideale oplossing om tegen lichtbriesjes, schaduw en zicht te beschermen. Het kan worden geïnstalleerd op een harde vloer zoals een terras of tussen twee muren, muren of scheidingswanden. Als u de steunpaal in uw gazon wilt installeren, moet u deze in beton verankeren. Dit product is gemaakt van duurzame materialen en heeft een hoge verbergingsindex om te voldoen aan uw behoeften. Dit product is de perfecte oplossing om uw buitenruimte te verfraaien.

7. Oprolbaar kamerscherm buiten

Met het PHOENIX-scherm kunt u uw buitenruimte eenvoudig afscheiden. Het kamerscherm is 3 meter lang en is voorzien van een handvat met een trekker en pal. De bevestigingspaal en de muurbevestigingstoestellen met hardware voor muren, tegels en betonnen platen (pluggen en schroeven) of voor houten muren en terrassen (houtschroeven) zijn inbegrepen. De stof is 280g/m² polyester met waterdichte PU-folie, waterafstotend en UV-behandeld. Dit product is ideaal om lichte briesjes tegen te houden, schaduw te creëren en het uitzicht te verbergen. Als het echter wordt blootgesteld aan sterke wind, dient u het scherm op te rollen om schade te voorkomen. Het product is ontworpen om te worden geïnstalleerd op een harde vloer (terras) of tussen twee muren (muren of scheidingswanden). Als u de steunpaal in uw gazon wenst te plaatsen, dient u de steun in beton te plaatsen. De montagehandleiding is inbegrepen. Met het PHOENIX-scherm kunt u uw buitenruimte eenvoudig afscheiden. Het kamerscherm is 3 meter lang en is voorzien van een handvat met een trekker en pal. De bevestigingspaal en de muurbevestigingstoestellen met hardware voor muren, tegels en betonnen platen (pluggen en schroeven) of voor houten muren en terrassen (houtschroeven) zijn inbegrepen. De stof is 280g/m² polyester met waterdichte PU-folie, waterafstotend en UV-behandeld. Het PHOENIX-scherm is perfect om uw buitenruimte te verfraaien. Het is eenvoudig te installeren en biedt een goede bescherming tegen wind en zon. De kleur taupe en metaalgrijs zorgen voor een subtiele en moderne look. De beugel heeft een vergrendeling om het doek vast te houden. Dankzij de muurbevestigingskit is de installatie snel en eenvoudig. De montagehandleiding is inbegrepen.

8. Uitwendig oprolbaar scherm

PHOENIX Uitwendig oprolbaar scherm 600 x 140 cm is een uitstekend product voor het afschermen van een ruimte. Het scherm heeft een maximale lengte van 6 meter en kan worden aangepast aan de breedte van uw terras of balkon. Met een handvat is het scherm voorzien van een trekker met een pal om het doek aan de stok vast te houden. Het scherm is gemaakt van polyester en heeft een waterdichte PU-folie coating voor maximale waterafstoting. Het materiaal is ook anti-UV behandeld en heeft een hoge verduisteringsfactor. De installatie is eenvoudig met de bijgeleverde muurbevestiging met hardware voor muur, tegels en betonnen platen (pluggen en schroeven) of voor houten muur en terras (houtschroeven). Het is ontworpen om te worden geïnstalleerd op een harde vloer of tussen twee muren. Het scherm is bedoeld om te beschermen tegen lichte briesjes, schaduw te creëren en het zicht te ontnemen. U kunt het scherm eenvoudig oprollen en opborgen. PHOENIX Uitwendig oprolbaar scherm 600 x 140 cm is een uitstekend product voor het afschermen van een ruimte. Met een maximale lengte van 6 meter kan het scherm worden aangepast aan de breedte van uw terras of balkon. Het doek rolt automatisch op, zodat het permanent kan worden gespannen, maar ook snel kan worden opgeborgen. Het materiaal is gemaakt van polyester met een waterdichte PU-folie coating voor maximale waterafstoting en is ook anti-UV behandeld, met een hoge verduisteringsfactor. De installatie is eenvoudig met de bijgeleverde muurbevestiging met hardware voor muur, tegels en betonnen platen of voor houten muur en terras. Het scherm is bedoeld om te beschermen tegen lichte briesjes, schaduw te creëren en het zicht te ontnemen. U kunt het scherm eenvoudig oprollen en opbergen.

9. Oprolbaar kamerscherm buiten

DESIGN EN PRAKTISCHE FUNCTIES: Met het PHOENIX-scherm creëer je een ideale scheiding. De stofrol is uitschuifbaar tot 3 meter, waardoor hij aanpasbaar is aan elke omgeving. De stof wordt automatisch opgerold voor een permanente verlenging of voor een snelle opruiming. Het kamerscherm heeft een stevige handgreep met een trekker waarmee de stof aan de paal kan worden bevestigd. EENVOUDIGE INSTALLATIE: De bevestigingspaal is meegeleverd, evenals de bevestigingshardware voor muren, tegels en betonplaten (pluggen en schroeven) of voor houten wanden en terrassen (houtschroeven). EIGENSCHAPPEN: Stofkleur: grijs. Standkleur: metallic grijs. Paal: aluminium. Kast en bevestigingspaal: gegalvaniseerd staal met epoxyverf om roest te voorkomen. Stof: 280 g/m² polyester + waterdichte PU-film. Waterafstotende en UV-behandelde stoffen voering, Verduisteringsindex: hoog (280 g/m²). Muurbevestigingskit: inbegrepen (roller en bevestiging tussen twee muren). Bevestigingshendel met vergrendeling. Schroeven en pluggen inbegrepen. Montage-instructies inbegrepen. ROBUUSTHEID: Dit product is ontworpen om te beschermen tegen lichtere briesjes, schaduw te creëren en het zicht te verbergen. Het is niet geschikt voor permanent gebruik, omdat het door sterke wind kan worden beschadigd. AANVULLENDE INFORMATIE: Het is ontworpen om te worden geïnstalleerd op een harde ondergrond (terras) of tussen twee muren (muren of scheidingswanden). Als u de steunpaal in het gazon wilt installeren, moet u deze in beton verankeren.

10. Uitwendig oprolbaar scherm

De PHOENIX uitwendig oprolbaar scherm is het ideale product om uw terras of balkon te veranderen in een oase. Met een lengte van 6 meter en een stof gemaakt van 280 g/m² polyester en een waterdichte PU-film, biedt het een uitstekende bescherming tegen zon en wind. De stof wordt automatisch opgerold zodat je het gemakkelijk kunt opbergen, en het handvat met een trekker en grendel zorgen voor een veilige bevestiging aan de paal. Bovendien wordt het geleverd met een muurbevestigingskit en schroeven en pluggen voor eenvoudige installatie. Dankzij de anti-UV-behandeling, waterafstotende stof en hoge verbergingscoëfficiënt, is het PHOENIX-scherm een robuust product dat uw terras of balkon een mooie stijl geeft. Met het PHOENIX uitwendig oprolbaar scherm creëer je eenvoudig een scheiding. De stof wordt automatisch opgerold en het scherm is gemakkelijk op te bergen. Met de bijgeleverde muurbevestigingskit en schroeven en pluggen is het eenvoudig te installeren. De stof is gemaakt van 280 g/m² polyester en een waterdichte PU-film, waardoor het waterafstotend is en een hoge verbergingscoëfficiënt heeft. De stof heeft ook een anti-UV-behandeling, zodat uw terras of balkon goed beschermd is tegen zon en wind. Met zijn gegalvaniseerde staal gecoat met epoxyverf tegen oxidatie, heeft het PHOENIX-scherm een robuust ontwerp. Het is het ideale product om uw terras of balkon een stijlvolle look te geven.

Inhoudsopgave

Joris
Joris

Hoi, wat leuk dat je op de site outdoorpunt.nl jouw inspiratie komt halen voor de beste producten die op de markt te vinden zijn.

Ik heb veel ervaring en met veel plezier heb ik voor jou de diverse oprolbare windschermen met elkaar vergeleken. Dat maakt de keuze voor jou een stukje overzichtelijker. 

Zo vind je op onze website nog veel meer producten die door ons zijn vergeleken en waaruit onze top 10 favorieten zijn samengesteld. 

Veelgestelde vragen over oprolbaar windscherm

Onze top 10 beste oprolbare windschermen komt tot stand op basis van uitgebreid onderzoek. Wij worden niet betaald door bepaalde merken om hun oprolbaar windscherm hoger te laten scoren. Onze reviews zijn dus betrouwbaar.

Voor iedere oprolbaar windscherm die wij vermelden hebben we ook de beste webshop gevonden om dit product te kopen. Zo weet je zeker dat je bij een betrouwbare webshop tegen de beste prijs jouw gekozen oprolbaar windscherm kan kopen.

Hoewel meningen natuurlijk altijd kunnen verschillen, is de Uitwendig oprolbaar scherm bij onze vergelijking als beste uit de test gekomen. Deze oprolbaar windscherm scoorde gemiddelde het beste op de criteria die wij bekeken hebben.

Ons laatste woord over een oprolbaar windscherm

Met deze top 10 lijst hebben we jullie hopelijk goed geholpen bij het maken van een keuze. Laten we eerlijk zijn, er zijn heel veel opties als het gaat om oprolbaar windschermen, dus het is best lastig om de juiste te kiezen. Gelukkig hebben we de lijst gehad om door te lopen en een goede middenweg te kiezen. Het is verstandig om altijd na te gaan of het product aan jouw persoonlijke eisen voldoet en om eerst de recensies in ogenschouw te nemen. Als je dat doet ga je zeker niet bedrogen uit, maar kom je waarschijnlijk met een goed product naar huis. Doe er je voordeel mee en zoek als je een oprolbaar windscherm wilt dat perfect bij je past.

Disclaimer: wij van outdoorpunt.nl doen ons uiterste best jou een zorgvuldige afweging te laten maken. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de aankoop van jouw oprolbaar windscherm en eventuele problemen die ontstaan bij de verkoper.

Gepubliceerd op: 24 nov. 2022

Top 10 vergelijkingen

Nog meer top 10 outdoorproducten bekijken? Ga dan naar onze homepagina.